Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Ivory Spa Experience

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Ivory Spa Experience

Från 1 956 SEK

Per gäst och natt

 

Are you ready to (re)treat yourself?

 

Vill du skala av dig några lager av stress? Ge kroppen en omstart och den lenaste skrud? Med Ivory Spa Experience får du 90 minuter av total avkoppling med vår prisbelönta Ivory sparitual! Utöver ritualen väntar en 3-rätters middag, de svalaste lakan, frukost och fri tillgång till vår oas av pooler, The Retreat Club. Du hör, det här är paketet som har allt.

 

Är Ivory-ritualen en ny bekantskap för dig?

Tänk dig då ett pärlband av ritualer och moment som lugnar både kropp och sinne. Från välgörande fotbad, Hamam och bastu till en fantastisk oljebehandling. Våra lyhörda värdar guidar dig hela vägen medan du utför de olika ritualerna på dig själv – eller med fördel, på ditt sällskap! Dela upplevelsen med din respektive eller varför inte med tjejerna? Unna dig. Unna er. Och lämna myllret utanför.
Ivory ingår för alla som bokar detta paket och är över 13 år.


Notera att tidsbokning för Ivory-ritualen är nödvändig. Var därför noggrann med att lämna dina korrekta kontaktuppgifter i samband med bokningen, så hör vi av oss med din tid för Ivory- upplevelsen, denna kan hamna båda på ankomstdagen samt avresedagen!

 

På hotellet erbjuder vi även allt från shuffleboard & pingis till flipper- och brädspel.
De som är 13-15 år är välkomna i målsmans sällskap i alla inomhusdelar i vår Retreat Club. Barn är dock alltid välkomna att vistas i vår härliga Retreat Club miljö utomhus, bada i de utomhuspoolerna vi har där - samt i det intilliggande Klitterbadet med gym & 50-metersbassäng enligt deras öppettider.

 

 

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Välj restaurang & middagstid!
  Incheckning från 14:00 & Utcheckning 10:00
  Retreat Club Access från 14:00
  1,5 h exklusiv IVORY-Spaupplevelse
  3-rättersmiddag (för de vuxna)
  Stor frukostbuffé
  Tillgång till gym ingår

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Ivory Spa Experience . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod