Bokningsmeny

Valt erbjudande: Ivory Spa Experience

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Ivory Spa Experience

 

Upplev spa-ritualer från hela världen på Sveriges Resort No 1. Förutom den prisbelönta ritualen Ivory så har du full poolaccess till The Retreat Club samt övernattning, 3-rätters middag samt en underbar frukost.

 

I er vistelse ingår 3-rätters middag, tillgång till vår Retreat Club & spa 14.00 - 00:00 på ankomstdagen och 9:00 - 14.00 på avresedagen, övernattning samt frukost. Utcheck klockan 10.00.

 

I Ivory ritualen så gör ni behandlingar på varandra (retreat yourself), allt från fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb till en oljebehandling. 

Tidsbokning är nödvändig. Vi kontaktar er med den tid som är avsedd till er för er Ivory-upplevelse. Det är viktigt att ni lämnar korrekta kontaktuppgifter.


OBS! Tiden för ritualen ni får tilldelad kan vara på tidig förmiddag eller på avresedagen.

Vi har 13-års gräns i alla inomhusdelar i vår Retreat Club. Barn är dock alltid välkomna att vistas i vår härliga Retreat Club miljö utomhus, bada i de utomhuspoolerna vi har där - samt i det intilliggande Klitterbadet enligt deras öppettider.

 

 

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Välj restaurang & middagstid!
  Incheckning från 14:00 & Utcheckning 10:00
  Retreat Club Access
  IVORY-Spaupplevelse
  3-rättersmiddag (för de vuxna)
  Frukost
  Gym

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Ivory Spa Experience . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod